Commissariaat Lokeren

Oude Vismijn 34
9160 Lokeren

Telefoon

Hoe te bereiken ?

Ons politiekantoor is bereikbaar via verschillende kanalen.

Voor dringende zaken zoals noodoproepen e.d. neemt u best telefonisch contact op met de dienst 101 of 112 via uw gsm / mobieltje. Tip: installeer de 112-app!Uw lokaal politiekantoor staat met deze noodcentrale in permanente verbinding (zowel telefonisch als via computer- en radioverbinding) waardoor uw noodoproep ook daadwerkelijk voorrang krijgt want via de gewone nummers bestaat er immers altijd de mogelijkheid dat deze bezet zijn.

Wil je ons kantoor bereiken dan kan je dat dag en nacht want er is steeds een permanentie aanwezig op het kantoor maar gelieve er wel rekening mee te houden dat de administratieve diensten enkel tijdens de kantooruren open zijn.

Wanneer

Het politiekantoor van Lokeren is 24u op 24 uur open voor dringende zaken of tussenkomsten. Normale verrichtingen echter, zoals bv. diefstal van een identiteitskaart, rijbewijs, enz... daarvoor kan u dagelijks (maandag tot zondag) terecht tussen 08.30 uur en 17.00 uur of na afspraak.

Voor het verlies van een identiteitskaart moet u sinds maart 2006 op het stadhuis aangifte doen; dit is de snelste manier gezien de enkelvoudige administratie. Buiten de kantooruren van het stadhuis kan u op onze diensten terecht (wanneer het dringend is ).Bent u inwoner van een andere gemeente dan vragen wij u (in uw eigen belang) om u te wenden voor aangiften tot uw de lokale politie van uw woonplaats. Het is nl. veel sneller qua afhandeling, zelfs als u daarvoor pas de dag nadien bij uw politiezone terecht kunt. Tevens vermijdt u op deze manier extra verplaatsingen.

Wegbeschrijving

Komende vanuit de richting E17: pijlen centrum volgen. In het centrum (t.h.v. de Markt) de brug overrijden, links meevolgen, vervolgens tweede brug over en onmiddellijk rechts indraaien (voor het Postkantoor). Nu ben je in de Durmelaan. Vervolgens rijden tot de eerste straat links (Oude Vismijn). Het politiekantoor kan je vinden aan huisnummer 34.Komende vanuit de richting Gent via de N70 : rijden tot aan de verkeerslichten met de Koningin Fabiolalaan; kruispunt oversteken tot de eerstvolgende driekleurige verkeerslichten; hier rechtsaf (Heirbrugstraat) en rijden tot het kruispunt met de Durmelaan en daar linksaf draaien en rijden tot aan Oude Vismijn nummer 34 (2de straat rechts).Komende vanuit de richting van Antwerpen via de N70: rijden tot aan de verkeerslichten met de Heirbrugstraat (t.h.v. de kerk); hier rechtsaf (Heirbrugstraat) en rijden tot het kruispunt met de Oude Vismijn (2de straat aan rechterkant) en daar indraaien en rijden tot aan nummer 34.

Openingsuren

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week