ONTHAAL OP AFSPRAAK - maak hier uw afspraak

In ons hoofdcommissariaat in de Poststraat in Zele dient u vanaf nu een afspraak maken om onze dienstverlening te verbeteren en de veiligheid en wachttijden voor onze klanten te verminderen. Hebt u dus een klacht of aangifte, of wenst u een gesprek met één van onze medewerkers, maak dan aub even een afspraak.

Een afspraak maken is heel eenvoudig en kan tijdens onze gebruikelijke openingsuren. Je klikt gewoon op DEZE LINK die u naar de afspraken agenda brengt.

In de agenda:

  • Vul enkele gegevens in zoals je naam, adres, telefoonnummer.
  • Kies een onderwerp uit de lijst. Vind je niet wat je zoekt? Kies dan 'overige' en licht eventueel toe.
  • Je krijgt een overzicht van de mogelijkheden in de agenda. Kies een tijdstip dat voor jou past.
  • Je krijgt een bevestiging van de afspraak en eventueel een overzicht van de documenten die je dient mee te brengen. Indien je dat wenst, ontvang je de herinnering ook via mail. Via de herinneringsmail kan je de afspraak achteraf nog wijzigen of annuleren indien nodig.

Voor ons kantoor in Berlare hebben we voorlopig nog geen onthaal op afspraak en om te vermijden dat je een afspraak maakt bij onze diensten terwijl u eigenlijk bij een andere bevoegde dienst moet zijn, hierna even de meest voorkomende meteen in een link die u naar hun website doorstuurt :

- Dienst bevolking en rijbewijzen Zele

- Dienst bevolking en rijbewijzen Berlare

- Vredegerecht bevoegd voor Zele

Vredegerecht bevoegd voor Berlare