Aangifte doen

Dringende politiehulp nodig

Bel het noodnummer 101. Onze interventieploegen staan 24/7 in voor je veiligheid.

Maak online een afspraak

Een klacht indienen of een niet-dringende aangifte doen, kan in onze commissariaten. Maak een afspraak, zo word je onmiddellijk geholpen en hoef je niet te wachten. Je weet ook op voorhand welke documenten je moet meebrengen.  

Opgelet! Je afspraak is pas definitief wanneer je een bevestigingsmail ontvangen hebt. Geen e-mail gekregen? Check je spam of probeer opnieuw een afspraak te boeken. Een afspraak maken staat niet gelijk aan een aangifte doen. Dat wil zeggen dat we op basis van de ingevulde gegevens geen onderzoek starten. Wanneer je niet komt opdagen, gebeurt er niets met de gegevens die je ons verstrekte en zullen we jou ook niet contacteren voor een nieuwe afspraak.

Maak telefonisch een afspraak

Heb je geen internet? Neem dan telefonisch contact op tijdens de openingsuren met het hoofdcommissariaat in Lebbeke via 052 46 83 83 of met het wijkcommissariaat in Buggenhout via 052 33 95 32. Een onthaalmedewerker zal voor jou een afspraak inplannen.

Online politieloket

Voor de aangifte van een aantal feiten hoef je niet persoonlijk naar het commissariaat te gaan. Police-on-web is het online politieloket dat 24/7 bereikbaar is via www.police-on-web.be. Je kan er terecht voor o.a. aangifte van (brom)fietsdiefstal, winkeldiefstal, vandalisme, graffiti, aanvraag vakantietoezicht of aanmelding alarm- of camerasysteem.

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 052 46 83 83.