Werken Koning Albert I-laan

Gelieve er rekening mee te houden dat er vanaf 12 september 2019 om 08.30 uur tem 18 oktober 2019 tijdelijk geen doorgaand verkeer mogelijk zal zijn op de N34 (Koning Albert I laan) met kruispunt Polderlaan (Delhaize) wegens herinrichtingswerken kruispunt (aanpassing verkeerslichten + herinrichting vluchtheuvels en oversteekplaatsen in functie van meer veiligheid voor voetgangers/fietsers).

Van 12 september 2019 tem 13 september 2019 zal er op de Koning Albert I laan ter hoogte van het skatepark een tijdelijke oversteekplaats voor voetgangers aangelegd worde en dit voor de duur van de werken.

Van 16 september 2019 tem 27 september 2019 start fase 1 op de N34 (Koning Albert I laan – rijrichting Knokke) alwaar het verkeer wordt omgeleid via de groenzone (pleintje) Polderlaan en zo terug naar de Koning Albert I-laan. Het verkeer komende uit richting Zeebrugge zal moeten doorrijden (afslagstrook wordt afgesloten) tot aan de Koning Boudewijnlaan om terug te keren als ze in de Polderlaan wensen te geraken. Hou er rekening mee dat de verkeerslichten NIET meer in werking zullen zijn tot aan einde werken. Fietsers dienen af te stappen en de omleiding te voet verder te volgen. Voetgangers/fietsers die uit het Guilinipad komen dienen ook de omleiding te volgen naar de tijdelijke oversteekplaats en dit tot einde der werken.

Van 30 september 2019 tem 04 oktober 2019 start fase 2 in de Polderlaan alwaar het verkeer terug via de N34 zal verlopen. Het verkeer uit de Polderlaan zal dan ook rond de groenzone omgeleid worden naar de N34 toe. Opgepast in dit klein stukje zal er dus tweerichtingsverkeer ingevoerd worden. Fietsers dienen af te stappen en de omleiding te voet verder te volgen.

Vanaf 07 oktober 2019 tem 18 oktober 2019 start fase 3 op de N34 (rijrichting OOSTENDE) alwaar het verkeer zal omgeleid worden via de A. Ruzettelaan – Prinsenlaan – N34 (Koning Albert I laan. Hierbij zal er in de Prinsenlaan aan één zijde parkeerverbod (Bord E3) zal geplaatst worden.
Fietsers dienen af te stappen en de omleiding te voet volgen.