Havenstraat + Franchommelaan, gelegen tussen J. Van Praethelling en Leopoldstraat/Leopoldhelling + W. Van Heckehelling.

01.09.2020 - 30.06.2021

Gelieve er rekening mee te houden dat er vanaf dinsdag 01/09/20 vanaf 0730 uur tem vrijdag 30/10/20 tot einde werken (+/- 1800 uur) geen doorgaand verkeer mogelijk zal zijn in volgende straten wegens opstart werken 3de fase havenwerken :

- Havenstraat : wordt volledig afgesloten voor alle verkeer + voetgangers.  Ook wordt de Paravang afgesloten voor voetgangers en wordt er een omleiding geplaatst via het Leopoldpark. (afgesloten tot einde werken voorzien +/- eind juni 2021).

- Franchommelaan : In het gedeelte tussen J. Van Praethelling en W. Van Heckehelling wordt de rijbaan afgesloten voor alle verkeer aangezien daar werken zullen plaatsvinden om de rijbaan gedeeltelijk aan te passen.  Garages in de mate van het mogelijke bereikbaar.
Het kruispunt Franchommelaan met Havenstraat en W. Van Heckehelling wordt ook afgesloten wegens aansluiting waterleiding.
In dit gedeelte wordt plaatselijk tweerichtingsverkeer ingevoerd.

- Franchommelaan, tussen W. Van Heckehelling en Leopoldstraat wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer.

- Leopoldstraat : Rijrichting wordt omgekeerd van Franchommelaan naar de De Smet de Naeyerlaan toe. (tot +/- eind juni 2021). 

- Zeedijk : Wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer totdat de Franchommelaan terug opengesteld wordt voor alle verkeer.  In de ganse zone tussen Leopoldhelling en F. Ropshelling wordt er een zone Bord 3 ingevoerd (= Stilstaan en parkeren verboden).  

Garages zijn bereikbaar tot aan de werfzone.
Handelszaken zijn te voet bereikbaar via het voetpad.   

Straten
Franchommelaan