Politiezone Het Houtsche doet mee aan de Warmste Week

Binnenkort is het naar jaarlijkse gewoonte de Warmste Week van Music for Life van StuBru. Ook politiezone Het Houtsche heeft een warme actie opgezet. Haal een Piep de Fliek in huis, ten voordele van Ouders van Verongelukte Kinderen - SAVE vzw.

Sinds kort wordt Piep de Fliek ingezet in politiezone Het Houtsche. Elk kind dat in onze zone betrokken raakt bij een verkeersongeval krijgt een Piep de Fliek toegestopt. Wanneer ons zorgteam een kind moet opvangen of slecht nieuws moet brengen, gaat onze troostende Piep de Fliek ook mee. Een knuffel kan bij moeilijke gebeurtenissen het kind geruststellen en troost bieden.

We willen dit jaar ook een warme actie opzetten voor de warmste week. Hiervoor verkopen wij onze politiemuis Piep de Fliek. De opbrengst gaat naar de Ouders van Verongelukte Kinderen - SAVE vzw. We hebben dit goed doel gekozen omdat we als politiezone regelmatig geconfronteerd worden met ongevallen en we willen langs deze weg de ouders van verongelukte kinderen een hart onder de riem steken.

Piep de Fliek is te koop aan 8 euro per stuk, dit in elke lokale post van onze politiezone.