Omloop Hoogserlei Tielt - 29 september 2022

29.09.2022

Ter gelegenheid van de wielerwedstrijd zijn op donderdag 29 september 2022 volgende veiligheidsmaatregelen van toepassing:

  • Tussen 12.00 uur en het einde van de wielerwedstrijd omstreeks 18.00 uur is het parkeren van alle voertuigen verboden in volgende straten: Deken Darraslaan, Egemsesteenweg, Vijfpachtgoenstraat, Hoogserleistraat, Hondstraat, Wingensesteenweg, Bruggestraat, Ieperstraat, Steenovenstraat, Oude Pittemstraat, Holdestraat.
  • Tussen 13.00 uur en het einde van de wielerwedstrijd omstreeks 18.00 uur wordt er eenrichtingsverkeer, uitgezonderd fietsers, ingevoerd in volgende straten: Egemsesteenweg,Vijfpachtgoenstraat, Hoogserleistraat, Hondstraat, Wingensesteenweg, Bruggestraat, Markt, Ieperstraat, Deken Darraslaan.
  • Tussen 08.00 uur en 20.00 uur is het parkeren verboden in de Deken Darraslaan, gedeelte tussen de Schependomstraat en de Keidamstraat, in de Mgr Vanhovestraat en de Mgr Christiaenstraat vanaf de Deken Demolstraat.
  • Tussen 08.00 uur en 20.00 uur is het verkeer van voertuigen verboden tussen het kruispunt Mgr Christiaensstraat / Deken Demolstraat en het kruispunt Mgr Van Hovestraat / Oude Pittemstraat.

Straten

Deken Darraslaan (Tielt)
Egemsesteenweg (Tielt)
Vijfpachtgoenstraat (Tielt)
Hoogserleistraat (Tielt)
Hondstraat (Tielt)
Wingensesteenweg (Tielt)
Bruggestraat (Tielt)
Ieperstraat (Tielt)
Steenovenstraat (Tielt)
Oude Pittemstraat (Tielt)
Holdestraat (Tielt)