Fase 2 - wegenwerken Wingene

02.09.2019 - einde onbekend

Wat verandert er juist?

- Verkeer <3,5T MTM dient niet langer een lange omleidingsroute te volgen, maar kan nu een omleiding volgen via de Gravestraat/Schaapsdreef om zo de weg op de Beernemsteenweg verder te zetten.

- Verkeer >3,5T MTM die industrie Wildenburg wil bereiken, kan vanaf de E40 de Beernemsteenweg volgen en via de Gravestraat de achterkant van desbetreffend bedrijf bereiken. Indien zij hun weg dienen verder te zetten richting Wingene, Zwevezele of Tielt kunnen zij dit naar analogie met het verkeer <3,5T MTM. Daarnaast is het voor alle verkeer >3,5T MTM (uitz. pl. verkeer) verboden om het stuk Gravestraat te gebruiken dat tussen de Peerstalstraat en de Schaapsdreef ligt gezien de onveilige en onoverzichtelijke situatie thv Peerstalle.

- Verkeer >3,5T MTM die Wingene centrum of Tielt wil bereiken, dient nog steeds de Bruggesteenweg (Ruiselede) te gebruiken om vervolgens de weg verder te zetten via de Ruiseledesteenweg (Wingene)

- Verkeer >3,5T MTM die Zwevezele wil bereiken, dient nog steeds Afrit 9 - Oostkamp te gebruiken om vervolgens via de N50 Zwevezele te bereiken.

 

Straten
Beernemsteenweg