Nieuws

Oranje verlichting brengt intrafamiliaal geweld onder de aandacht

Onze Sociale Cel registreert gemiddeld 3 meldingen van intrafamiliaal geweld per dag, zo’n 90 per maand. Oostende kleurt de volgende weken oranje om extra aandacht te vragen voor deze problematiek. Het tegengaan van intrafamiliaal geweld is prioritair voor stad Oostende en een belangrijk punt in het bestuursakkoord.

Gevonden gestolen voorwerpen

Recent hebben we een pak, vermoedelijk gestolen voorwerpen, teruggevonden. Zit jouw voorwerp ertussen? Neem dan contact op met ons. 

UPDATE! We hebben voldoende informatie. Bedankt voor de vele tips die we mochten ontvangen.

In de uitzending Faroek werd een fragment verspreid. Deze informatie werd verspreid op vraag van het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge op 20/10/2020

Resultaten verkeersactie

Afgelopen weekend organiseerden we een grootschalige actie in het verkeer. Jammer genoeg reed een pak chauffeurs nog te snel en waren er een aantal onder invloed of hadden ze geen geldige documenten. Houd het veilig op de baan en in het verkeer. Voor jezelf en voor de anderen. Alle cijfers van de actie vind je hier.

Verplichte aangifte geneutraliseerde vuurwapens voor 14/03/2021

Ben jij in het bezit van een geneutraliseerd vuurwapen? Ook via schenking of andere? Dan ben je verplicht om dit aan te geven en een afschrift te hebben.