Politie Oostende werft aan: Afdelingshoofd management van middelen

  • Heb je een master diploma en ben je recht door zee?
  • Stuur je graag teams aan en ben je gepassioneerd door financiën en logistiek?
  • Ben je een teamspeler en bereid om jezelf te ontwikkelen?

Dan ben jij de leidinggevende die we zoeken!

Wat bieden we jou? Naast een aantrekkelijk loonpakket en een flexibele werkomgeving in een gloednieuw gebouw, bieden we je een statutaire job om rechtstreeks van start te gaan. Je staat in voor de uitbouw van een stevig beleid rond werkmateriaal en een functionele werkomgeving. Je stuurt de experten binnen de verschillende teams aan en draait grote dossiers. Het afdelingshoofd Management van Middelen staat onder leiding van de directeur beheer en voert rechtstreeks de medewerkers van de dienst aan. Een uitgebreide beschrijving van de jobinhoud vind je in de vacature onderaan deze pagina.

Interesse? Aarzel niet en solliciteer hier. Plaats de dienst HR (pz.oostende.hrm@police.belgium.eu) zeker mee in kopie van jouw sollicitatie zodat we meteen met jouw dossier aan de slag kunnen. Solliciteren kan tot 16 augustus 2020.

Meer info? Kom naar onze infosessie op 29 juli 2020 om 18:30 u. Vooraf inschrijven is verplicht via pz.oostende.hrm@police.belgium.eu. Of stel jouw vragen rechtstreeks aan Katleen Pierloot, directeur Beheer (katleen.pierloot@police.belgium.eu - 059/307405)