Verkeer

De lokale politie Oostende organiseert regelmatig verkeerscontroles. Hieronder vind je een overzicht van de controles en de behaalde resultaten.

Op de website van de stad Oostende vind je per wijk een overzicht van alle wegwerkzaamheden in Oostende, met onder meer een beschrijving van de werken, wanneer deze zullen worden uitgevoerd en een stand van zaken. Voor meer informatie, klik hier.

In Oostende vinden heel wat evenementen plaats die de verkeersdoorstroom in en rond Oostende of parkeermogelijkheden in bepaalde straten beïnvloeden. De stad Oostende stelt bij grote evenementen een bewonersbrief op met meer informatie voor de buurtbewoners over de impact op de mobiliteit in de buurt. Deze bewonersbrieven vind je hier.

Op de website van toerisme Oostende (http://visitoostende.be) vind je een overzicht van alle evenementen die plaats vinden in Oostende. Via de link naar het evenement vind je vaak heel wat praktische informatie over de bereikbaarheid van het evenement en een overzicht van de beschikbare parkings.