Onze website in een nieuw kleedje

Sinds vandaag steekt onze website in een nieuw kleedje. Wat de gebruiker wil en zoekt staat centraal. Voor de aanmaak van de website werd gekozen voor het webplatform aangeboden door de geïntegreerde politie. Het resultaat is een moderne, fris ogende website waarin de burger centraal staat en die smartphone- en tabletvriendelijk is.

Mobile First

Om onze website zo klantvriendelijk en toegankelijk mogelijk te houden, werd gekozen voor een webplatform dat smartphone- en tabletvriendelijk is. De website is opgesteld volgens het "Mobile First" principe. Dit wil zeggen dat de website gebouwd werd voor het kleinste toestel (smartphone) en zich aanpast naarmate het scherm groter wordt. Dit maakt de website uiterst gebruiksvriendelijk, op eender welk toestel.

Zelfde info maar anders

Dat heeft geen impact op de informatie: de vertrouwde info is consulteerbaar.

Vanuit de informatiebehoefte van de surfer werd de bestaande content geplaatst onder nieuwe vaste rubrieken. Wekelijks worden er ook actuele berichten geplaatst op de webpagina om bijzondere en actuele thema's onder de aandacht te brengen.

Je wijkinspecteur

De wijkdienst vervult een centrale rol in onze politiezone. Hij/zij is het eerste contactpunt met bevolking. Via een eenvoudig zoekveld waarbij de straat moet ingegeven worden, kan je als bewoner van onze gemeenten zeer snel terugvinden wie jouw wijkinspecteur is en hoe deze te bereiken is.

Contact met de politie?

Alle nuttige contactgegevens van de verschillende politiediensten werden samen gebundeld onder de nieuwe rubriek 'Contact'. Ook de verschillende noodnummers vind je daar snel en eenvoudig terug.

Veelgestelde vragen uitgebreid

Wil je een vergunning aanvragen, informatie over de bewonerskaart of wat te doen bij diefstal van je fiets? Antwoord op deze en ontelbare andere vragen vind je terug in de 'Vragenrubriek'. Je kan er zoeken op zowel thema's als door middel van een zoekveld. Het is zelfs mogelijk om zoektermen te combineren.

Zelfde URL

De url blijft ook ongewijzigd en is nog steeds www.midow.be.