Ook u bent BOB. En trots erop.

Nu de temperatuur begint te dalen en Koning Winter weer in aantocht is, kijken we volop uit naar de vele familiefeesten, recepties en kerstmarkten in de buurt. Het feest is pas écht compleet als er ook een BOB in het gezelschap is die op voorhand plant hoe iedereen veilig thuis geraakt.

BOB = nul op! En daar zijn we trots op!

Van 30 november tot 28 januari duikt BOB overal op met een haarscherpe missie: het aantal verkeersslachtoffers door rijden onder invloed van alcohol blijvend doen dalen. Om die opdracht te realiseren reikt BOB een waaier aan oplossingen aan, zodat iedereen veilig aan het verkeer kan deelnemen!

Op stap? Organiseer vooraf je terugkeer.

Dat BOB nul opheeft wanneer hij nog moet rijden, staat in het collectief geheugen gegrift. Want wie BOB is, drinkt uitsluitend alcoholvrije alternatieven. En brengt zo iedereen veilig thuis.

Ga je met vrienden, collega’s of familie op stap? Plan dan vooraf hoe je veilig terugkeert. Misschien heb je een toffe chauffeur als BOB? Of is er een bushalte om de hoek? En wat denk je van een taxi? Heb je anders goesting om te blijven slapen? Opties genoeg om jouw uitstap te plannen en met een gerust hart naar een kerstmarkt, receptie of feestje te vertrekken. Want één ding weet je zeker: iedereen geraakt veilig en wel weer thuis. Ook daar mag je trots op zijn.

Word (opnieuw) BOB-partner!

Wil je meehelpen om de juiste BOB-attitude te promoten? Toon hoe trots je bent op BOB en maak gebruik van het campagnemateriaal om jouw zaak, website, Facebook-pagina… op te smukken. Als BOB-partner kan je de BOB-communicatiemiddelen exclusief downloaden van bob.be met de volgende logingegevens: bobwinter2018 (gebruikersnaam) en bobentrots (paswoord)