Helden van hier!

Een “Held” zijn is van alle tijden, “held” zijn kan iedereen bewijzen in grote en kleine dingen in het leven. Zowel binnen als buiten de Politiezone Polder zijn er helden. Naast de broodnodige “Zorg”-instellingen in het algemeen en de vele aanverwante gekende diensten, is er ook de operationele, logistieke en personeelsdienst binnen onze Politiezone in de niet-zo-dagdagelijkse en hectische werkzaamheden. Flexibiliteit staat vandaag centraal en ook de familie van onze medewerkers is bezorgd en bekommerd om hun welzijn. Het hele korps is iedereen dan ook zeer erkentelijk!
Ook buiten het politiekader van de zone (zelfs grensoverschrijdend!) staan vele mensen paraat: vrijwillig en soms op eenvoudige vraag om de veilige werking van de Politiezone mee te helpen garanderen.
In kleine en grote dingen kan je dus als mens, vereniging of bedrijf een “Held” zijn. Alleen samen kunnen we voor een veilige gemeente, stad, politiezone of samenleving zorgen.
We danken dan ook “superspeciaal” en nederig deze “Helden”  voor hun onbetaalbare bijdrage. We sommen ze graag eens kort op:

Katoenen mondmaskers:
De organisatie “Ferm” in het algemeen (in het bijzonder afdeling Moere: Mevr. Bonny – Mevr. De Meyere – Mevr. Vereecke en zovele andere)
Mevr. Distave - www.shopilly.be / www.homebylily.be (Oostende)
Dhr. De Bruycker - Rotary Oostende Ter Streep
Dhr. Bostyn en echtgenote

Shields – gezichtsmaskers
www.plasticlab.be (mevr. Kerkhof en medewerkers)
Campus VTI Roeselare: (in het bijzonder Mevr. Dewagtere)

Dankjewel allemaal voor jullie betrokkenheid en onbaatzuchtige inzet!
Achter deze namen gaan soms vele medewerkers schuil waarvan we niet steeds de identiteit kennen, maar die we grote dankbaarheid verschuldigd zijn. Om maar aan te geven dat mensen die in de anonimiteit aan het werken zijn, toch ook onze “Helden” zijn! 😉