Persoverzicht 17 maart 2023

Inbraak

Afgelopen maandag hebben dieven ingebroken in een appartement in de Oude Dorpsstraat in Beveren. Ze gingen onder andere aan de haal met een gouden ketting, een horloge en een smartphone. 

Diefstal

In Sint-Gillis-Waas hebben dieven een offerblok van de kapel in de Kapelstraat gestolen. Een ander offerblok werd opengebroken en de inhoud werd meegenomen. De diefstal donderdag vastgesteld.   

Inbraak

Er werd ingebroken in de lokalen van een voetbalclub gelegen in de Vosdreef in Sint-Gillis-Waas. Dieven forceerden de deur van het ballenhok en gingen aan de haal met 18 voetballen. De inbraak gebeurde tussen maandagavond en dinsdagavond.

Verkeersongeval met gewonde

In de Lange Meersstraat in Sint-Gillis-Waas is donderdag omstreeks 7.50 uur een minderjarige bromfietser in een bocht uitgegleden en ten val gekomen. Het slachtoffer raakte lichtgewond en werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. 

Verkeersongeval met gewonde

In Klaveren Aas in Beveren is donderdag om 15.10 uur een man met zijn koersfiets ten val gekomen door een kabel op de rijbaan. De fietser raakte lichtgewond en werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.