Nieuws

Persoverzicht van zaterdag 4 juli

Feiten van 03-07-2020 om 6 uur tot 04-07-2020 om 6 uur

Willebroek, Dendermondsesteenweg: Bij het bezoek aan de begraafplaats wordt een bejaard koppel aangesproken door een man voor de verkoop van een magazine. Het aangeboden magazine wordt over de tas van het slachtoffer gehouden waarbij de portefeuille ontvreemd wordt. Na de diefstal komt een 2° persoon erbij en beiden nemen te voet de vlucht. Nadeel : documenten , bankkaarten en een geldsom.

Mechelen, Draaibankstraat: Diefstal met braak in een gemeenschappelijke inkomhal van appartementsblok. De toegangsdeur wordt beschadigd. Nadeel :  een kinderwagen.

Mechelen, Varkensstraat : Onder een vals voorwendsel wordt het appartement van het bejaarde slachtoffer betreden en maakt verdachte gebruik van een onbewaakt moment om goederen te ontvreemden : Nadeel : juwelen.

Persoverzicht van vrijdag 3 juli 2020

Feiten van 02-07-2020 om 6 uur tot 03-07-2020 om 6 uur

Mechelen Karmelietenstraat : Middels een list verschaft een man zicht toegang tot de woning van een bejaard persoon. De verdachte verplaatst zich kort zonder toezicht in de woning. Na vertrek blijkt er uit de portefeuille van het slachtoffer een geldsom verdwenen te zijn.


Verkeersongeval met gewonden

Mechelen kruispunt Brusselsesteenweg-Europalaan : Aanrijding tussen een personenwagen en een bromfiets waarbij de 76 jarige bestuurder van de bromfiets ten val komt. Hij wordt met lichte verwondingen overgebracht wordt naar het Sint-Maartenziekenhuis.

Persoverzicht van donderdag 2 juli 2020

Feiten van 01-07-2020 om 6 uur tot 02-07-2020 om 6 uur


Verkeersongeval met gewonden

Mechelen Postzegellaan: Een bestuurder van een personenwagen verliest de controle over het stuur en komt in op zijn dak in de gracht terecht. De 19-jarige bestuurder wordt met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Persoverzicht van woensdag 1 juli 2020

Feiten van 30-06-2020 om 6 uur tot 01-07-2020 om 6 uur

Geen feiten te melden.

Persoverzicht van dinsdag 30 juni 2020

Feiten van 29-06-2020 om 6 uur tot 30-06-2020 om 6 uur

Mechelen Ijzerenleen : Tijdens een bezoek aan een brasserie wordt de rugzak gestolen die nadien teruggevonden wordt in de Lange Schipstraat. De dader zet zich achter het slachtoffer, hangt zijn jas over de rugzak en verlaat de zaal met de rugzak onder zijn jas. Nadeel : een geldsom, bankkaarten en documenten.

Mechelen Zemstbaan : Door het forceren van een schuifraam wordt een woning betreden en doorzocht. Nadeel : juwelen


Verkeersongeval met lichamelijk letsel

Mechelen, Nekkerspoelstraat: Een bus van De Lijn komt in aanrijding met een geparkeerde vrachtwagen. 4 licht gewonde personen worden voor verder onderzoek naar het AZ Sint-Maarten overgebracht. De aangereden vrachtwagen wordt door de aanrijding tot tegen de gevel van een woning geduwd, evenwel zonder structurele schade aan het gebouw.

Mechelen Maurits Sabbestraat : Aanrijding tussen een personenwagen en een fietser. De fietser raakt hierbij licht gewond en gaat zelf een arts raadplegen.