Persoverzicht van donderdag 28 januari 2021

Feiten van 27-01-2021 om 6 uur tot 28-01-2021 om 6 uur

Mechelen, Karperstraat - Willem Rosierstraat - Vaartdijk - Bleekstraat - Korte Maagdenstraat : Beschadiging van voertuigen (8) die geparkeerd staan op de openbare weg. Telkens wordt een raam van het voertuig beschadigd. Uit de eerste vaststellingen blijkt er niets gestolen te zijn.

Mechelen, Abeelstraat: Diefstal in een appartement. Zonder sporen van braak na te laten wordt de gemeenschappelijke garage betreden. Nadeel: twee slotvaste fietsen. Hetzelfde doet zich voor in de Kanunnik De Deckerstraat waar een fiets uit de gemeenschappelijke inkomhal wordt gestolen.

Mechelen, Hanswijk de Bercht: Inbraak in een woning. Een raam van de woning wordt beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht. Nadeel: juwelen.

Mechelen, Nieuwstraat: Diefstal uit een garagebox. Zonder sporen van braak na te laten wordt de garage betreden. Nadeel: gereedschap (zaag-, schaaf- en boormachine)

Verkeersongeval met lichamelijk letsel

Mechelen, Liersesteenweg: Aanrijding tussen een fietser en een voetganger waarbij een 44-jarige fietsster lichtgewond raakt.