Opendeurdag campus H op 3 oktober

Op zondag 3 oktober nodigen de Hulpverleningszone Zuid-West Limburg, de lokale politie Limburg Regio Hoofdstad en de Federale Politie Limburg je uit op hun veiligheidscampus in de Zwarte-Brugstraat in Hasselt.

Opendeurdag

Tussen 10.00 uur en 18.00 uur kan je een bezoekje brengen aan de gebouwen van de politie en de brandweer. Buiten kan je genieten van enkele spectaculaire demonstraties.

Corona Safe Ticket

Je moet in het bezit zijn van een Corona Safe Ticket wanneer je naar de opendeurdag komt. Op deze website lees je wie recht heeft op een Covid Safe Ticket en hoe je dit kan aanvragen. Kinderen onder de 12 jaar moeten niet over een Covid Safe Ticket beschikken. Zij mogen zonder ticket naar de opendeurdag komen. Zowel papieren tickets als digitale tickets op je gsm zijn geldig.

Parkeren

Om het parkeren te vergemakkelijken werd er een pendelbus ingelegd tussen Campus H en verschillende openbare parkings in de buurt. De bus zal halt houden aan de parking van de Carrefour, gelegen op de Herkenrodesingel en aan de ondergrondse 'Blauwe Boulevard', gelegen op de Gelatineboulevard. 

Voor meer praktische informatie kan je de Facebookpagina van het evenement volgen.