Opendeurdag Campus H op zondag 28 april 2024

Op zondag 28 april 2024 organiseren wij samen met de federale politie en de Hulpverleningszone Zuid-West Limburg een opendeurdag. Campus H opent tussen 10.00 en 17.00 uur de deuren voor een exclusieve blik achter de schermen. 

opendeur

Op 28 april 2024 slaan de politie Limburg Regio Hoofdstad, de federale politie en de Hulpverleningszone Zuid-West Limburg de handen in elkaar om je een exclusieve blik te gunnen in de fascinerende wereld van veiligheid en hulpverlening. Zet deze datum met stip in je agenda, want Campus H opent tussen 10.00 en 17.00 uur de deuren! Wat kan je verwachten? Demonstraties waarbij de collega’s hun vaardigheden demonstreren. Denk hierbij aan technieken van speciale eenheden, brandweerreddingen en viervoetige collega’s die hun beste pootje voorzetten. Daarnaast krijg je de kans om collega’s van verschillende hulpverlenings- en veiligheidsdiensten te ontmoeten en kan je ontdekken welke taken de politie en brandweer voor hun rekening nemen. Ten slotte krijg je ook de mogelijkheid om in, op of rond een politie- of brandweervoertuig te poseren voor een blijvende herinnering.

Er worden bussen voorzien die meerdere openbare parkings in de omgeving van Campus H aandoen zodat je vlot en veilig naar de opendeurdag kan komen.

Vergeet niet om een kijkje te nemen op www.politielrh.be voor meer informatie en praktische details.

We hopen je te mogen verwelkomen op 28 april!

Tot dan?