Persbericht 02.09.2018

Bree - Fietsster overlijdt na val in water

In de Waterstraat is zondagnamiddag omstreeks 16u een fietsster in het kanaal terecht gekomen. Bij het ongeval was geen andere weggebruiker betrokken. De vrouw fietste in de richting van Bocholt. Voorbijgangers haalden de vrouw uit het water en startten de reanimatie op in afwachting van de ambulance. De 66-jarige vrouw uit Bree kon helaas niet gered worden en overleed korte tijd later ter plaatse.

Bocholt - verkeersongevallen

In de Kaulillerweg zijn vrijdag omstreeks 18u30 een fietser en een auto gebotst. Pierre B. (59) uit Bocholt liep lichte verwondingen op.

Zondag rond 15u45 zijn op het kruispunt van de Fabrieksstraat en de Raakstraat een bromfietser en een auto gebotst. Lutgarde L. (51) uit Bocholt liep verwondingen op.

Genk - verkeersongeval

Zondagochtend omstreeks 6u gebeurde een kop-staartaanrijding aan het kruispunt Europalaan-Wiemesmeerstraat. Danny V. (39) uit Maaseik, Peter H. (51) uit Beringen en Ivo J. (53) uit Opglabbeek liepen lichte verwondingen op.

Houthalen-Helchteren - Inbraak

Onbekenden hebben vrijdagavond ingebroken in een woning in de Kerkhofstraat en stalen er een gouden juweel.

Genk - Diefstal

Vrijdag werd de diefstal van een hogedrukreiniger en een heggenschaar gemeld. De spullen werden gestolen uit een vrijstaande garage in de Koebaan.