Persbericht 03.06.2018

As - inbraak

In een appartement op de Weg naar As werd in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. Er werden juwelen ontvreemd.

Genk - verkeersongevallen

Op de Klotstraat zijn vrijdagnamiddag rond 15u50 twee wagens gebotst. Caterina D (48) uit Genk liep lichte verwondingen op.

Zaterdagochtend rond 8u45 kwam op de André Dumontlaan een wagen tegen een boom terecht. Lore M. (24) uit Heusden-Zolder raakte hierdoor lichtgewond.

Op de Torenlaan botsten zaterdagmiddag rond 13u30 twee wagens. Melanie V. (24) uit Lanaken raakte lichtgewond.

Ook op de Koning Boudewijnlaan botsten zaterdagmiddag rond 14u10 twee wagens tegen elkaar. Bettina V. (36) en Luigi C. (39), beiden uit Houthalen-Helchteren, liepen lichte verwondingen op.

Zondagnamiddag omstreeks 12u50 zijn op de Hasseltweg een fietser en een wagen gebotst. Vera W. (63) uit Genk raakte hierbij lichtgewond.

Genk - opzettelijke slagen

In de nacht van zaterdag op zondag zijn een man en een vrouw, beiden uit Genk, gewond geraakt tijdens een ruzie op de Weststraat. Vier mannen uit Polen werden gearresteerd.

Op de Weststraat ontstond in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 3u40 een ruzie tussen enkele personen. Een man van 38jaar en een vrouw van 29jaar, beiden uit Genk, kregen slagen toegediend van enkele Poolse mannen en raakten hierbij lichtgewond. Politie CARMA kwam ter plaatse en ging op zoek naar de verdachten. Vier mannen uit Polen werden gearresteerd en werden overgebracht naar het commissariaat. Uit onderzoek bleek dat enkel drie mannen betrokken waren bij de feiten. Deze personen werden meteen gedagvaard door toepassing van het snelrecht.