Persbericht 29.07.2018

Genk - diefstal
In een woning op de Kolderbosstraat werd vrijdagavond een diefstal gepleegd. Onbekenden gingen er aan de haal met cash geld.

Genk - inbraak
Op de Acacialaan werd zondagochtend een woninginbraak vastgesteld. Er werden twee portefuilles, een rugzak en voedsel gestolen.

Genk - verkeersongevallen
Op de Hasseltweg botsten zaterdagvoormiddag rond 11u00 twee wagens. Kris S. (41) uit Zonhoven raakte lichtgewond.
In de nacht van zaterdag op zondag is rond 2u45 een motorfietser en een wagen gebotst. Giovanni F. (29) uit Genk liep lichte verwondingen op.
Op de Meeënweg kwam het op zondagvoormiddag rond 11u tot een aanrijding tussen een fietser en een wagen. Jean N. (64) uit Diepenbeek raakte lichtgewond.
Zondagnamiddag rond 13u50 kwam op de Mosselerlaan een motorfietser ten val. Claudio F. (43) uit Genk liep lichte verwondingen op.

Houthalen-helchteren - inbraak
In een voetbalkantine op de Lakerheiweg werd zaterdagochtend een inbraak vastgesteld. er werden enkele sleutels ontvreemd.

Kinrooi - verkeersongeval
Op de Weertersteenweg zijn zondagnamiddag rond 12u een fietser en een wagen gebotst. Catharina B. (60) uit Nederland raakte lichtgewond.

Meeuwen-gruitrode - inbraak
Op de Weg naar Ellikom werd vrijdagavond een inbraak vastgesteld. Onbekenden gingen aan de haal met cash geld en een laptop.