Persbericht 30.07.2018

Houthalen-Helchteren - Oorzaak van brand bij Bongaerts nog niet gekend
De zware brand die zondagavond omstreeks 18u30 uitbrak bij recyclagebedrijf Bongaerts is inmiddels onder controle. De brandweer is de hele nacht aan het werk geweest om het vuur te bestrijden en om omliggende gebouwen te vrijwaren. Het is nog niet duidelijk wat de brand veroorzaakt heeft. Op vraag van het parket van Limburg gaan het gerechtelijk labo en een branddeskundige ter plaatse. Het is nog onzeker of zij vandaag hun onderzoek al volledig kunnen uitvoeren omdat de nabluswerken de nodige tijd in beslag nemen. De toegangswegen naar Europark zijn vanmorgen weer opengesteld voor verkeer.

Bree - verkeersongeval
Op het kruispunt van de Kloosterstraat en de Ter Rivierenwal botsten zondagavond rond 18u een fietser en een wagen. Paul V. (58) uit Bree raakte lichtgewond.

Meeuwen-Gruitrode - verkeersongeval
Op het kruispunt van de Bergstraat en de Itterstraat zijn maandag rond 10u20 twee fietsers gebotst. Rossette H. (73) uit Maaseik werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Zutendaal - verkeersongeval
Maandag rond 11u zijn op de Vijftien Augustusstraat een fietser en een wagen gebotst. Dominique R. (37) uit Zutendaal liep lichte verwondingen op.