QR-code gescand? Dief maakt geen kans!

Onze campagne "QR-code gescand? Dief maakt geen kans!" wordt gezien de huidige coronamaatregelen verlengd tot eind januari. Dit om de prijsuitreiking veilig te kunnen organiseren. 

QR-code

Opzet van de campagne

Om het aantal inbraken in onze politiezone in te perken, lanceert de werkgroep inbraken in woningen de nieuwe campagne "QR-code gescand? Dief maakt geen kans!". Er zijn raamstickers voorzien om de campagne te promoten. Deze stickers zullen op alle combivoertuigen worden aangebracht gedurende (actie loopt tot 31 januari). Het is de bedoeling dat de inwoners van Deinze, Zulte en Lievegem die een combivoertuig tegen komen of zien staan, de QR-code scannen om gratis inbraaktips te verkrijgen. Achter deze QR-code zit een link naar onze website. Via deze link krijgen mensen gratis preventietips aangeboden. 

Wedstrijd

Aan het scannen van de QR-code is eveneens een wedstrijd voor de kinderen verbonden. Kinderen tussen 0-12 jaar krijgen de kans om op een tekening vijf fouten aan te duiden en deze tekening ook om ter mooist in te kleuren. De tekening kan via de post, mail of in één van onze onthalen aan ons worden bezorgd. De deelnemers kunnen hiermee een leuke prijs en een rondleiding in ons hoofdcommissariaat winnen.

Er zullen eveneens tekeningen ter beschikking worden gelegd in al onze commissariaten en op onze informatiestand woensdag. Alle ouders van de deelnemers krijgen achteraf een mail toegestuurd met informatie inzake ons aanbod afwezigheidstoezicht en diefstalpreventieadvies.

Alle info en de tekeningen zijn eveneens terug te vinden op deze pagina.