24 juli - Verkeersongevallen met gewonden

Op vrijdag 22 juli stelden onze diensten twee verkeersongevallen met lichamelijk letsel vast in de zone.

Een eerste ongeval deed zich voor in Zulte omstreeks 12u16. Een Toyota Auris (bestuurd door een 28-jarige dame uit Waregem) en een Honda Civic (bestuurd door een man van 38 uit Zulte) kwamen er met elkaar in aanrijding ter hoogte van het kruispunt Molenstraat / Nieuwlandstraat. Beide bestuurders raakten hierbij licht gewond; de man werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis van Waregem en de dame ging zelf een dokter raadplegen. De twee wagens waren niet meer rijvaardig en werden getakeld.

Even later gebeurde een ongeval in Lievegem. Ter hoogte van café 't Pandoerke in de Stationsstraat in Waarschoot kwamen omstreeks 14u27 opnieuw twee personenwagens met elkaar in aanrijding. Zowel de bestuurster van een Seat Leon (een 58-jarige dame uit Lievegem) als de bestuurder van een Volvo V40 (een man van 36, eveneens uit Lievegem) en zijn 5-jarig zoontje liepen hierbij lichte verwondingen op. Zij werden allen voor een medische check overgebracht naar het AZ Alma in Eeklo. Hun wagens werden getakeld.

Op zaterdag 23 juli stelden onze collega's van de interventiedienst omstreeks 17u een ongeval vast ter hoogte van de Veerstraat in Sint-Martens-Leerne (Deinze). Een 70-jarige dame uit Eeklo reed er met haar bromfiets Yamaha tegen signalisatie aan die de werken in de Pontstraat in Deurle aankondigen. Zij raakte hierbij licht gewond en werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis van Deinze.