Dief maakt geen kans!

Proficiat! Jij kon de QR-code scannen die op één van onze interventievoertuigen of op de affiches in onze commissariaten te vinden zijn. Jij maakt nu veel minder kans om inbrekers over de vloer te krijgen dankzij onderstaande tips. Je kind(je) maakt eveneens kans op een leuke prijs als hij/zij ons kan helpen om de fouten in de tekening te ontdekken. Lees snel verder voor meer info!

Denk als een inbreker

Tips

Ben jij de speurneus die we zoeken? - Wedstrijd kinderen 0-12 jaar 

0-6 jaar

Geef kleur aan deze tekening en laat mama/papa de vijf fouten omcirkelen. Breng je kleurplaat ten laatste 30 november 2021 binnen in in één van onze commissariaten of verstuur ze via de post of e-mail. Wie weet win jij één van de leuke Paw Patrol® prijzen (politiecruiser, deluxe voertuig of moto speelset) & krijg je een gratis rondleiding in één van onze commissariaten!

7-12 jaar

Geef kleur aan deze tekening en omcirkel de vijf fouten. Breng je kleurplaat ten laatste 30 november 2021 binnen in in één van onze commissariaten of verstuur ze via de post of e-mail. Wie weet win jij één van de drie leuke Playmobil® prijzen (politiebureau, ontsnapping uit de gevangenis of starterpack politie) & krijg je een gratis rondleiding in één van onze commissariaten!

Wedstrijdreglement

Vergeet zeker het wedstrijdreglement niet na te lezen! Elke winnende deelnemer dient zich te kunnen vrijmaken voor de prijsuitreiking op woensdagnamiddag 8 december 2021 om 13u00.

Campagne qr-code