11 februari - Verkeersongevallen met gewonden

Op woensdag 10 februari gebeurden in Deinze twee verkeersongevallen met gewonden.

Een eerste ongeval deed zich voor omstreeks 09u40. Een 42-jarige dame uit Nazareth kwam er met haar Seat Ibiza uit de Oude Brugsepoort en reed in de richting van de Kromme Brug. Een Opel Astra die uit de tegenovergestelde richting kwam – bestuurd door een man van 57 uit Deinze - wou er linksaf slaan om de richting Vaart Linkeroever te nemen. Hierbij kwam het tot een aanrijding tussen beide wagens. De dame werd met lichte verwondingen overgebracht naar de kliniek van Deinze voor verzorging.

Het tweede ongeval vond plaats op de nieuwe ringweg in Hansbeke. Omstreeks 16.50 uur reed een 32-jarige man uit Deinze met zijn Audi A6 in de Julius Nieuwlandweg in de richting Zomergem. Ter hoogte van het kruispunt met de Voordestraat was er een aanrijding met een Citroën Berlingo bestuurd door een 33-jarige dame uit Gent die uit de Voordestraat kwam.
De brandweer kwam ter plaatse voor het opruimen van de brokstukken. Beide wagens werden getakeld. De bestuurder van de Audi raakte bij het ongeval licht gewond.