12 november - Verkeersongevallen met gewonden

Dit weekend gebeurden er in onze politiezone drie verkeersongevallen met gewonden. Het eerste ongeval vond plaats op 8 november omstreeks 18u00 ter hoogte van de Kortrijksesteenweg in Deinze. Een 18-jarige bestuurder van een bromfiets rijdt komende van Zulte in de richting van Deinze. Een 45-jarige bestuurder van een personenwagen staat op de voorsorteerstrook ter hoogte van de Aldi in Deinze. Een ander voertuig stopt om de 45-jarige bestuurder over te laten. De bestuurder draait over maar merkt de bromfietser die op dat moment passeert te laat op en het komt tot een aanrijding. De bromfietser wordt ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis van Deinze.

Het tweede ongeval gebeurde op 9 november omstreeks 09u30 in de Grijsbulckstraat in Deinze. Een 63-jarige fietser valt en komt hierdoor in aanrijding met een personenwagen die op dat moment passeert. De fietser werd in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis maar intussen is het levensgevaar geweken. Een verkeersdeskundige werd aangesteld.

Het derde ongeval vond plaats in de Oeselgemstraat in Zulte op 11 november omstreeks 15u10. Een 43-jarige bestuurster valt in slaap tijdens het rijden en komt daarbij in aanrijding met een geparkeerd voertuig. Beide voertuigen zijn niet meer rijvaardig. De bestuurster werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis van Deinze.