14 september - Verkeersongevallen met gewonden

Op 14 september gebeurden er drie verkeersongevallen met gewonden in onze politiezone. Het eerste ongeval vond plaats omstreeks 7u00 op de Kortrijksesteenweg in Deinze. Het kwam er tot een aanrijding tussen een 49-jarige vrouw die wou instappen in haar voertuig en een 26-jarige bestuurder van een personenwagen. Op het moment dat de vrouw in haar voertuig wil stappen, komt ze met haar hand in aanraking met de rechterspiegel van het voertuig. De vrouw werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis van Deinze. 

Het tweede ongeval vond plaats omstreeks 17u40 ter hoogte van de Gaversesteenweg in Deinze. Het komt hier tot een aanrijding tussen een bestuurder van een motorfiets en een 25-jarige bestuurder van een personenwagen. De bestuurder van de motorfiets merkt te laat op dat het voertuig naar links aan het afslaan was en het komt tot een aanrijding. De 66-jarige bestuurder van de motorfiets raakt hierbij lichtgewond.

Het derde ongeval gebeurde omstreeks 18u00 ter hoogte van de Tweebruggenlaan in Deinze. Het komt er tot een aanrijding tussen twee bromfietsers. Een 43-jarige bestuurster van een bromfiets wil oversteken op het fietspad aan het rondpunt van de Tweebruggenlaan. Ze dwarst de rijbaan komende uit de richting van de Kortrijkstraat richting Kortrijksesteenweg, een camionnette komende uit de richting Kortrijkstraat, laat haar door, op de tweede rijstrook rijdt een motor die de bromfietsster niet ziet aankomen en rijdt met zijn voorwiel tegen de linkerachterzijde van de bromfiets. De bestuurster raakt hierbij lichtgewond.