15 oktober - Verkeersongevallen met gewonden

Op 14 oktober omstreeks 11u50 gebeurde er een verkeersongeval met gewonden in de Zoutweg in Lievegem. Het kwam er tot een aanrijding tussen een motorrijder en een vrachtwagen. Een 29-jarige bestuurster van een vrachtwagen stond te wachten aan de verkeerswisselaar. Ze maakt een manoeuvre om de verkeerswisselaar voorbij te rijden. Op dat moment ziet ze een motorfiets haar richting uitkomen, de motorrijder probeerde toch te kruisen en remt uiteindelijk toch af. Door de late rempoging komt de 56-jarige bestuurder van de motorfiets ten val en wordt hij met levensgevaar overgebracht naar het UZ in Gent. Intussen verkeert betrokkene niet langer in levensgevaar. 

Een tweede verkeersongeval gebeurde omstreeks 13u15 ter hoogte van de Doornbosstraat in Deinze. Een 30-jarige bestuurster van een bromfiets wordt er aangereden door een voertuig. Het voertuig pleegt vluchtmisdrijf. De bromfietsster komt ten val en raakt bij het ongeval lichtgewond. Ze legde een positieve ademtest af. 

Een derde verkeersongeval gebeurde op de Lobrug in Lievegem. Een 13-jarige meisje komt door een put in het wegdek ten val met haar fiets. Ze wordt lichtgewond overgebracht naar het Maria Middelaresziekenhuis in Deinze.