2 september 2019 - Verkeersongevallen met gewonden

Op 30 augustus gebeurden er in onze zone drie verkeersongevallen met gewonden. Het eerste verkeersongeval vond plaats omstreeks 08u20  ter hoogte van de Lovaart in Lievegem. Een 53-jarige bestuurster van een personenwagen rijdt er achterwaarts van een parking en merkt een 49-jarige fietster niet op. Het komt tot een aanrijding waarbij de fietster lichtgewond raakt. 

Het tweede ongeval gebeurde omstreeks 16u40 in de Varingstraat in Deinze. Het betrof een kop-staart aanrijding tussen twee personenwagens. Beide voertuigen kwamen uit de richting van Olsene en reden richting Dentergem. De eerste bestuurster, een 51-jarige vrouw, staat stil met haar voertuig en wil linksaf slaan. Ze wordt plots achteraan aangereden door een 32-jarige bestuurster. Deze bestuurster had het stilstaand voertuig niet opgemerkt. De 51-jarige bestuurster werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis in Waregem. De andere bestuurster raakte lichtgewond.

Het derde ongeval gebeurde omstreeks 22u40 in de Koning Leopoldstraat in Lievegem. Een 76-jarige man wordt onwel op zijn fiets en komt daarbij in aanrijding met een voetganger. De 76-jarige fietser wordt overgebracht naar het Sint-Lucasziekenhuis