30 september - Verkeersongevallen met gewonden

Op 28 september vonden er in onze politiezone drie verkeersongeval met gewonden plaats. Het eerste ongeval vond plaats op 28 september om 9u00 ter hoogte van de Gentsesteenweg in Deinze. Een 25-jarige bestuurster van een personenwagen rijdt er komende van Deinze richting Gent. Een 82-jarige bestuurster van een andere personenwagen komt van haar oprit gereden en merkt het voertuig niet op. Het komt tot een aanrijding. Beide bestuursters raakten door het ongeval lichtgewond.

Het tweede ongeval vond plaats omstreeks 18u50 in de Oudenaardestraat in Zulte. Een 51-jarige bestuurster van een personenwagen staat stil op de rijbaan met de linkerrichtingaanwijzer in werking om een oprit op te rijden. Een 56-jarige bestuurder van een personenwagen merkt het voertuig niet op en rijdt in op de achterzijde van het voertuig. De 51-jarige bestuurster werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis. De 56-jarige bestuurder van de personenwagen legde een positieve ademtest af.

Het derde ongeval vond plaats omstreeks 20u15 in de Larestraat in Lievegem. Een 21-jarige bestuurster van een personenwagen rijdt met haar voertuig tegen een betonblok. Er waren geen andere voertuigen in het ongeval betrokken. De bestuurster werd lichtgewond overgebracht naar het Sint-Lucasziekenhuis in Gent.