Overslaan en naar de inhoud gaan
Bel voor dringende politiehulp 101.
Logistiek

Nieuws

Kwartier Kroon te paard

Het Kwartier Kroon werd gebouwd in 1909, voornamelijk om rijkswachters in opleiding te huisvesten. In het begin waren er leslokalen, een bibliotheek, een turnzaal, een hindernispiste voor ruiters in opleiding, stallen, een diergeneeskundige dienst, een mess, een wasserij en logies voor de troepen.

Faroek Live

Faroek is het opsporingsprogramma van VTM. In samenwerking met het gerecht en de politiediensten gaat presentator Faroek Özgünes op zoek naar daders van misdrijven, naar vermiste personen of naar getuigen. Hij doet daarbij een beroep op de kijker.

Veilig Surfen: Oplichting via uw bankrekening

Via zoekertjes, websites met vacatures (echte of valse) of mails kreeg u misschien al het voorstel om voor een 'ernstige onderneming' te werken.
Volgens de uitleg is de betrokken onderneming actief in Europa, maar wenst ze geen filiaal op te richten in België, omdat haar activiteit in ons land te beperkt is.

Kijk Uit: Attentie, attentie, attentie!

We zijn er allemaal van overtuigd dat we al onze aandacht nodig hebben om ons veilig te verplaatsen, zeker in steden zoals Brussel. Toch wordt afleiding in het verkeer spijtig genoeg een alsmaar groter probleem. In plaats van ons ten volle te concentreren op dat drukke en gevaarlijke verkeer zijn we veel te vaak bezig met andere dingen. En zo gebeuren er helaas veel te veel ongevallen. Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wil daar iets  aan doen en voert een nieuwe campagne.

Surfons Tranquille: Facebook s'immice même dans votre smartphone

De uitwassen van Facebook, waarover sinds enkele weken veelvuldig wordt gepraat, is de gelegenheid om terug te komen op de indringing ervan in onze persoonlijke gegevens, in het bijzonder via onze smartphone. Sinds een aantal weken biedt dit sociale netwerk de mogelijkheid om het archief van uw profiel te downloaden. Heel wat gebruikers waren verrast vast te stellen dat Facebook al hun telefoonoproepen en sms'en verzamelde en opsloeg.

 

Laatste nieuws