Diefstal in apotheek Maisin te OVERIJSE

Verspreid op vraag van le parquet de Hal-Vilvorde
Plaats
Overijse
Datum

Op maandag 27 maart 2017 tussen 22u30 en 22u45 werd er ingebroken in de apotheek MAISIN in de Waversesteenweg 24 in OVERIJSE. De daders gingen aan de haal met de inhoud van de kassa en werden gefilmd tijdens de inbraak.

In de loop van die maandag 27 maart werden overdag 2 klanten gefilmd die zich verdacht gedroegen. Zij leken goed rond te kijken en hadden vooral oog voor de beveiligingscamera’s. Zij kochten iets in de apotheek en betaalden cash.

Mogelijks hebben zij niets met deze diefstal te maken maar dan zouden de speurders toch graag deze mannen spreken zodat zie die piste kunnen afsluiten.

De eerste persoon is ongeveer 1m75 groot en normaal gebouwd. Hij heeft zwart haar en een zwarte ringbaard. Hij droeg die dag een zwarte trui met kap, een groene bodywarmer, een blauwe jeans en zwarte sportschoenen met witte zool.

De tweede persoon is ook ongeveer 1m75 groot, mager gebouwd en heeft zwart haar. Hij droeg die dag een rode trui met kap, een blauwpaarse jas met kap, een zwartgrijze jeans en zwarte sportschoenen met witte zool.