Gewapende overval in Brussel

Verspreiding op vraag van het parket van Brussel
Locatie
Brussel
Datum

Op zaterdag 2 december 2017 omstreeks 22u10 pleegden, in Brussel, 3 mannen een gewapende overval op een winkel in de Doornikstraat.

De drie personen gaan de winkel binnen en één van de daders bedreigt de bediende en houdt een wapen vlak tegen haar hoofd. Meermaals eist hij de inhoud van de kassa maar omdat dit niet snel genoeg gebeurt slaat de dader de kassa stuk met het wapen. De overvallers stelen alcohol, sigaretten en de inhoud van de kassa en nemen dan de vlucht richting het Rouppeplein.

Korte tijd voor de overval worden de drie daders gefilmd in het metrostation “Anneessens”.

De gewapende dader is tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1m80 groot. Hij is mager gebouwd en heeft een fijn gezicht. Hij droeg een zwarte broek en een donsjas met kap.

De tweede dader is eveneens tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1m75 groot en draagt een fijne snor. Hij droeg een lichtgrijze trainingsbroek, een lichtgrijze sweater met kap en een zwarte donsjas.

De derde dader is ook tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1m70 groot. Hij droeg een zwarte sportbroek en een lichtgrijze sweater met kap van het merk “Jack & Jones” met als opschrift “CORE DENIM”.