Schietpartij te Deurne

Verspreiding op vraag van de Procureur des Konings te Antwerpen
Locatie
Deurne
Datum

De politie en het parket van Antwerpen zijn op zoek naar drie jongeren die getuige zijn geweest van de schietpartij, eind vorige week in DEURNE.

Tijdens de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 maart 2006 werden omstreeks 1 uur twee personen doodgeschoten in een woning aan de Alfons Schneiderlaan in DEURNE (Antwerpen). Een derde werd in de woning gekwetst maar kon de vlucht nemen.Een vierde slachtoffer werd onder vuur genomen ter hoogte van het kruispunt Alfons Schneiderlaan met de Baron Leroystraat in Deurne, aan het café BOOBS.

De schutters betreft vermoedelijk twee onbekende mannen aan boord van een crème-kleurige BMW uit de 3-reeks met Franse nummerplaten.Deze wagen stond een tijdlang geparkeerd in de Twee Gezusterslaan.

De politie en het parket van Antwerpen zijn op zoek naar getuigen van de feiten.Op het ogenblik van de schietpartij liepen twee jongemannen, mogelijk in het gezelschap van een jonge vrouw, het café BOOBS binnen. De speurders zouden deze belangrijke getuigen graag willen kennen.