Diefstal met braak in Halle

Verspreid op vraag van het Parket van Halle-Vilvoorde
Plaats
Halle
Datum

Op zaterdag 30 maart 2019, omstreeks 3u10, werd door twee mannen een diefstal met braak gepleegd in restaurant “In de Molen” gelegen in de Edingensesteenweg in Halle.

Nadat de daders de deur van de opslagruimte hadden opengebroken, haalden ze hun wagen, waarvan de nummerplaten bedekt waren met doeken en laadden ze die volledig vol met goederen uit de opslagruimte. In totaal hadden ze voor bijna 5000 euro aan etenswaren mee.

Beschrijving van de daders :

De eerste dader is tussen 25 en 30 jaar oud. Hij is stevig gebouwd, heeft kortgeschoren haar en een kort baardje. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een lichtgekleurde T-shirt met opschrift 'Puma', dezelfde sportschoenen als zijn mededader en een jeansbroek.

De tweede dader is ongeveer 30 jaar oud. Hij is normaal gebouwd, heeft kortgeschoren haar en een tatoeage aan de binnenkant van z’n arm. (Mogelijk een woord van zes letters.) Op het ogenblik van de feiten droeg hij een lichtgekleurd hemd met korte mouwen en dezelfde sportschoenen als zijn mededader. Hij draagt een ring aan de linker ringvinger.

De auto is een Mercedes E-klasse, vijfdeurs, 5 spaak velgen, geproduceerd tussen 2002 en 2009. Aan de voorkant van de wagen, boven de bumper, hing een hoefijzer.