Diefstal met braak in Putte

Verspreid op vraag van het parket van Antwerpen, afdeling Mechelen
Plaats
Putte
Datum

In de nacht van vrijdag 25 oktober op zaterdag 26 oktober, tussen 01u00 en 02u35, wordt een inbraak gepleegd in het zonnecentrum op de Mechelbaan in Putte.

 

 

De dader kwam vanuit de richting van Mechelen toe in een Mercedes met buitenlandse nummerplaat en parkeerde voor het zonnecentrum. Hij brak vervolgens de voordeur open. Eens binnen brak hij twee geldkassa’s/geldautomaten open en ontvreemdde hieruit het geld. Hij brak nog enkele binnendeuren open en verschillende schoonheidsproducten werden meegenomen. De dader spoot ook nog een brandblusapparaat leeg over de ruimtes. Vervolgens verliet hij de plaats langs de voordeur en reed hij weg in onbekende richting.

Beschrijving van de dader :

Op het ogenblik van de feiten droeg de dader een donkere broek en een donkere vest met kap. Onder zijn jas met kap droeg hij een pet, met aan de voorkant een zwart-wit geruit vlak. Hij had ook donkere sportschoenen met witgrijze zolen aan en donkere handschoenen. Aan zijn linkerpols droeg hij een horloge en aan zijn rechterpols armbanden.