Diefstal met geweld op de SPAR in Velm

Verspreid op vraag van het Parket van Limburg

Op dinsdag 14 april 2020 omstreeks 17u45 werd een SPAR-winkel in de Halingenstraat in Velm deelgemeent van Sint-Truiden, overvallen.

De dader kwam de winkel langs de voorzijde binnen. Hij bedreigde de winkelbediende met een mes en eiste de inhoud van de kassa. Hij ging aan de haal met ongeveer 1.100 Euro en vluchtte te voet weg. Wat verderop stond zijn kompaan te wachten met twee fietsen en samen namen zij de vlucht.

Beschrijving van de daders :
De man is ongeveer 1m85 lang en slank gebouwd. Hij heeft zwart haar, zwarte wenkbrauwen en een ingevallen gezicht. Hij droeg een grijs trainingspak. De vest is grijs bovenaan en zwart onderaan en heeft drie “Adidas”-strepen op de mouwen. De broek is ook grijs en heeft strepen op de zijkanten. Hij droeg een rode sjaal voor zijn mond en zwarte handschoenen zonder vingers. Hij had eveneens een gele plastic zak bij. (zie foto)

Zijn kompaan die hem stond op te wachten droeg een dikke halflange parka met camouflageprint en een kap met zwarte pels. Daaronder droeg hij een zwarte trainingsbroek. (geen foto beschikbaar)