Exhibitionisme en aanranding van de eerbaarheid in Leuven

Verspreid op vraag van het parket van Leuven
Plaats
Leuven
Datum

In de nacht van 28 op 29 november 2018, vonden twee feiten plaats, die vermoedelijk door dezelfde dader zijn gepleegd.

 

Het eerste feit gebeurde omstreeks 1u40. Het slachtoffer wandelde naar haar kot in de Frederik Lintstraat te Leuven. In de straat merkte het slachtoffer dat een man haar op korte afstand volgde. Toen ze de voordeur van haar kot opende en zich omdraaide om deze te sluiten, stond dezelfde man in de deuropening. Hij leunde tegen de rechterkant en masturbeerde met zijn rechterhand. Ze probeerde de deur te sluiten, maar de dader hield dit met zijn linkerhand tegen. Het slachtoffer riep luid nee en kon de deur toch sluiten.

Later diezelfde nacht, omstreeks 2u20, kwam een andere vrouw thuis in de Maria Theresiastraat. Toen zij haar deur wou openen, merkte ze dat er een man achter haar stond, met zijn geslachtsdeel in zijn hand. Het slachtoffer reageerde en kreeg onmiddellijk een slag tegen haar hoofd. De dader pakte het slachtoffer vast, maar ze kon zich losmaken en ze vluchtte richting de Mussenstraat. De dader achtervolgde het slachtoffer. Toen zij stopte, aan het kruispunt met de Ravenstraat, stopte de dader ook. Hij draaide zich om en toonde een zakmes. Het slachtoffer kon beide armen van de dader vastgrijpen en vroeg hem waarmee hij bezig was. De dader stopte plots en wandelde weg.

 

Even voor deze feiten fietst er een persoon langs in de Arnould Nobelstraat. Mocht deze persoon zichzelf herkennen, vragen de onderzoekers dat hij zich meldt. Hij kan belangrijke info hebben.

 

Mogelijk werden er nog andere meisjes benaderd of lastiggevallen door deze jongeman. Aan hen wordt gevraagd om zich te melden bij de onderzoekers.

 

Beschrijving van de dader:

De man is tussen de 20 en 25 jaar, heeft een blanke huidskleur, groene ogen en kort bruin haar. Hij is tussen 1m75 en 1m80 lang en normaal gebouwd. Op het ogenblik van de feiten droeg hij vermoedelijk een donkere trui met kap, een zwart/grijze sjaal met pluisjes, een kaki stofjas met knopen op de zijkant en witte schoenen.