Hold-up Pizzahut in Wemmel

Verspreid op vraag van het parket van Halle-Vilvoorde
Plaats
Wemmel
Datum

Op dinsdag 22 januari 2019 werd een hold-up gepleegd op de Pizzahut op de Romeinsesteenweg in Wemmel.

 

 

Drie gewapende en gemaskerde daders komen binnen langs de zijkant en bedreigen de aanwezige klanten en het personeel. Ze grijpen naar de kassa, rukken deze los en nemen ze mee. Één gewapende dader loopt de eetzaal binnen en bedreigt een ouder koppel met zijn pistool en steelt de handtas van de dame. De drie daders vluchtten te voet in de richting van de Romeinsesteenweg en de Modelwijk in Brussel.

Beschrijving van de daders: 
Dader 1 : is ongeveer 1m80 groot, mager gebouwd en wellicht linkshandig. Hij is tussen de 18 en 21 jaar. Hij droeg die avond witte Adidas sneakers, een zwarte trainingsbroek met een blauwe dikke streep aan de zijkanten, een felblauwe donsjas, zwarte handschoenen en een zwarte bivakmuts met 3 gaten. Hij had een klein zwart pistool met dunne loop bij zich.

Dader 2 : is normaal gebouwd. Hij is tussen de 18 en 21 jaar oud. Hij droeg zwarte sneakers met een witte zool, een trainingsbroek van het merk “NIKE”, een zwarte jas, een grijze pull met de kap over het hoofd en een bivakmuts met 3 gaten. Verder droeg hij een zwarte rugzak op zijn buik. Hij had een zwart pistool.

Dader 3 : is ongeveer 1m70 groot, normaal gebouwd en tussen de 18 en 21 jaar. Hij droeg zwarte sneakers met witte zool, witte kousen, zwarte trainingsbroek, zwarte pull, een jas met opgetrokken kap en zwarte sjaal of doek voor zijn gezicht. Ook hij droeg zwarte handschoenen.

Ze spraken allemaal Frans.