Hold-up QUICK – TOTAL (parking RUISBROEK)

Verspreid op vraag van van het parket van Halle-Vilvoorde
Plaats
Ruisbroek
Datum

Op dinsdag 18 april 2017 om 22u40 gebeurde een gewapende overval op een QUICK-restaurant aan het TOTAL-tankstation gelegen op de parking langs de autosnelweg in RUISBROEK.

2 gewapende mannen kruipen via het doorgeefluik van de drive-in naar binnen en eens zij in het restaurant zijn wordt de verkoper bedreigt met een wapen en een mes en dient hij de inhoud van de kassa mee te geven. Hij krijgt hierbij ook slagen in het gezicht.

 

Beschrijving van de verdachten:
de 1ste verdachte heeft een revolver in zijn rechterhand. Hij is struis gebouwd en spreekt Frans.

Op het ogenblik van de feiten draagt hij een zwarte bivakmuts en zwarte handschoenen. Voorts draagt hij een donkergrijze trainingsvest, een donkere broek met bruine riem en zwarte sportschoenen.

de 2de verdachte heeft een keukenmes in zijn rechterhand. Hij is normaal gebouwd en ook Franstalig. Hij draagt eveneens een zwarte bivakmuts en zwarte handschoenen maar heeft ook een zwarte sporttas bij zich. Verder draagt hij een blauwe jeans en zwarte herenschoenen. Hij draagt ook een opvallende fluogele en donkerblauwe werkvest met reflecterende stroken. Deze vest heeft een kap die de dader over zijn bivakmuts heen opzet.

 

Mogelijks hadden de daders een vluchtauto klaar staan vlakbij het tankstation, meer bepaald op de Broekweg.