Twee aanrandingen in natuurreservaat in Mariakerke (Gent)

Verspreiding op vraag van het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent
Locatie
Mariakerke
Datum

Politie en gerecht zouden graag deze man willen kennen die zeer recent 2 vrouwen heeft aangerand in het natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen in Mariakerke (Gent).

De feiten gebeurden op 22 en 27 april 2016, telkens overdag en steeds op het wandelpad vanaf de sporthal.

(22/04/16 - 14u38)

Het eerste slachtoffer, een vrouw van 51 jaar, zat op vrijdag 22 april op een bank in het park. Rond half 3 in de namiddag werd ze aangesproken door een jongeman die haar eerst vroeg hoe laat het was en even later opnieuw voorbij kwam en een vuurtje vroeg, waarna hij het slachtoffer plots aanrandde. De man wandelde daarop weg in de richting van de ingang van het park. Hij droeg een gele T-shirt onder een grijze sweater met kap.

(27/04/16 - 18u05)

Vijf dagen later, op 27 april, werd een jonge vrouw aangerand op dezelfde plaats. Die woensdag, even na 6 uur 's avonds, liep de vrouw met haar hond in het park. Plots werd ze langs achter vastgegrepen en betast. Daarna zette hij het op een lopen.

De jonge vrouw zag hem daarna nog in de Driepikkelstraat en een laatste keer op de parking van de sporthallen.

(beschrijving)

De man sprak Nederlands met een licht accent en is een roker. Hij is vermoedelijk tussen 20 en 25 jaar oud en heeft een licht getinte huidskleur. Hij is opvallend mager en 1m70 à 1m80 lang. Hij heeft kort donker haar, licht golvend, en een langwerpig gezicht met uitstekende jukbeenderen. Hij droeg een strakke zwarte jas met een kap en een wit logo of opschrift op de rechtermouw.

Meent u de man van de robotfoto te herkennen, neem dan zeker contact op met de politie. Ook als u andere nuttige informatie hebt met betrekking tot de feiten, willen de speurders dat graag weten.