Poging ontvoering in Antwerpen

Verspreid op vraag van het parket van Antwerpen
Plaats
Antwerpen
Datum

Politie en gerecht zouden graag deze man willen kennen. Hij heeft, samen met 2 kompanen, een vrouw van 39 jaar proberen mee te nemen in Antwerpen. De feiten gebeurden op donderdag 12 september 2013.

Die ochtend om 08u55 probeerden de mannen in de Raapstraat het slachtoffer in hun bestelwagen te trekken. Ze kwamen aangereden van de Stadswaag. Ze staakten hun poging en gingen er met gierende banden vandoor toen de bestuurder van de wagen achter hen begon te claxonneren. De speurders willen deze belangrijke getuige graag spreken.

De daders zijn 3 mannen van vreemde afkomst. Er werd een robotfoto gemaakt van de bestuurder. Deze man heeft zwart haar en hij is licht kalend. Hij heeft een ringbaardje en een fijne snor.

De mannen reden met een donkerblauwe lichte bestelwagen, mogelijks een OPEL Combo, met op het dak vermoedelijk een metalen rek. Er was een schuifdeur aan de linkerzijde en achteraan zaten 2 raampjes. Het voertuig was zeker niet nieuw en had een gele nummerplaat met zwarte karakters HUD747 .

Was u getuige van de feiten of meent u de man van de robotfoto te herkennen, neem dan zeker contact op met de politie. Ook als u de bestelwagen nog hebt gezien of weet waar hij staat, willen de speurders dat graag weten.