Ontvoering en diefstal met geweld in Dilbeek

Verspreiding op vraag van de Procureur des Konings van Brussel
Locatie
Molenbeek/DILBEEK
Datum

De politie is op zoek naar mensen die getuige waren van de ontvoering van een man in Molenbeek en die zwaar toegetakeld werd achtergelaten op de Brusselse ring in DILBEEK .

Op dinsdag 31 mei 2011 werd een man uit Brussel rond 12.45 uur - 13.00 uur aangesproken door 2 mannen op de Gentsesteenweg in Molenbeek/St-Agatha-Berchem, niet ver van de eindhalte van de tram in Berchem en het winkelcentrum Basilix. De mannen reden met een marineblauwe VW Golf met Poolse nummerplaat.

Plots stopte een grijze VW POLO met 3 mannen aan boord vlak achter de Golf. De twee passagiers van de VW Polo stapten uit, zetten een mes op de keel van het slachtoffer en dwongen hem samen met hen in de VW Golf te stappen. De 4 daders reden met het slachtoffer de ring op richting DILBEEK. Van de VW POLO is geen spoor meer.

Het slachtoffer kreeg vuistslagen en vreesde voor zijn leven. Ter hoogte van Dilbeek gaf hij een ruk aan het stuur waardoor de wagen begon te spinnen en tot stilstand kwam op de pechstrook. Daar werd het slachtoffer uit de wagen gesleurd, beroofd en zwaar toegetakeld met een ijzeren buis. De daders vluchtten weg en lieten het slachtoffer achter op de pechstrook in Dilbeek ,in de richting van Bergen-Charleroi.

Was u getuige van de ontvoering op de drukke Gentsesteenweg of van de agressie en beroving op de ring. Alle informatie omtrent deze feiten zijn welkom bij de speurders .

Ring in Dilbeek : plaats waar het slachtoffer werd geslagen en beroofd.