Hamza AKARKACH en Aziz MOZOUNE

Verspreid op vraag van het federaal parket
Datum

In het kader van een gerechtelijk onderzoek zoeken de speurders twee personen die gekend zijn als gewapend, gewelddadig en zeer gevaarlijk.

De eerste, bijgenaamd Hamza AKARKACH, is geboren in Rijsel op 18-02-1991. Hij heeft de Franse nationaliteit en is 29 jaar oud. Hij heeft een litteken ter hoogte van zijn bovenlip.

De tweede, bijgenaamd Aziz MOZOUNE, is geboren in Saint-Pol-sur-Mer op 29-06-1986. Ook hij heeft de Franse nationaliteit en is 34 jaar oud.

Deze personen worden verdacht van deelname aan een criminele organisatie die actief is in het internationaal drugstransport van Marokko naar Europa en België. Ze worden ook verdacht van de ontvoering van een Belgische burger in Spanje die ze gedurende enkele dagen hebben vastgehouden, gefolterd en blootgesteld aan zeer ernstig lichamelijk misbruik.

Hebt u Hamza AKARKACH en/of Aziz MOZOUNE gezien of weet u waar ze zich bevinden, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800/30 30 0 of vanuit het buitenland op +32 2 544 44 88.

Discretie wordt verzekerd.