Overval op geldtransport in Keulen (Duitsland)

Verspreid op vraag van de gerechtelijke autoriteiten in Duitsland en van Federaal magistraat
Plaats
Keulen (D)
Datum

De politie verspreidt een robotfoto van een man die mogelijk betrokken was bij een gewapende overval op een geldtransport op 14 februari 2013 in Keulen, Duitsland.

Deze man had een vrachtwagen voor paardenvervoer gekocht die op 14 februari als ramwagen werd gebruikt bij de overval. De verkoop van deze vrachtwagen gebeurde in Düren op zondag 30 december 2012.Om met de vrachtwagen te kunnen rijden, had de koper die avond een tijdelijke nummerplaat op het voertuig bevestigd beginnend met de letters "HD", verwijzend naar de stad Heidelberg. Volgens getuigen was hij in gezelschap van een andere persoon die reed met een kleine zilver- of goudkleurige wagen, eveneens met de letters "HD" in hun kenteken.De man van de robotfoto is van het Oost-Europese type. Hij is 30 à 35 jaar oud, normaal gebouwd en ongeveer 1m70 lang. Hij droeg een bril. De man droeg een zwarte winterjas en een muts.

Kent u deze man of hebt u nuttige informatie met betrekking tot de feiten, dan willen de speurders dat graag weten. Ook als u meer weet over de beschreven voertuigen kan u terecht bij de politie.