Dodelijke agressie te Schaarbeek

Verspreid op vraag van de Procureur des Konings te Brussel en van Onderzoeksrechter Sosnowski
Plaats
Schaarbeek
Datum

Op zaterdag 6 augustus 2005 rond 7 uur 's morgens werd José VALENCIA het slachtoffer van een brutale agressie in Schaarbeek. De feiten gebeurden op de hoek van de Aarschot- en de Brabantstraat ter hoogte van peepshow Paradise.

Een week later overleed de 27-jarige José VALENCIA ten gevolge van zijn kwetsuren.De slagen kunnen zijn toegebracht door de persoon die werd gefilmd in een openbare gelegenheid in de Aarschotstraat. De politie is nog steeds op zoek naar de man die is te zien in deze opnames.

Kort na de feiten op 6 augustus 2005 heeft een getuige zich gemeld bij een politiepatrouille die zich op dat ogenblik bekommerde om het slachtoffer. De getuige wilde hen meer vertellen over de agressie. De onderzoekers willen deze getuige graag opnieuw spreken.Het is een Franstalige man van 20 à 30 jaar oud. Hij bevond zich alleen in een voertuig, vermoedelijk een Honda Civic, van het type coupé met een koetswerk getuned in verschillende kleuren.

Herkent u de man van de opnames of bent ú de getuige die toen een politiepatrouille aansprak, aarzel dan niet contact op te nemen met de onderzoekers.