Dubbele moord in Kraainem - getuige te identificeren

Verspreid op vraag van de onderzoeksrechter te Brussel
Plaats
Kraainem
Datum

Op donderdag 24 maart 2022 werden in Kraainem twee personen overleden teruggevonden in hun woning in de Annecylaan.

De 46-jarige vrouw en haar 17-jarige dochter waren met geweld om het leven gebracht.

Na de feiten vertrok een onbekende persoon omstreeks 05.05 uur met de wagen van het slachtoffer, een zilverkleurige Škoda Roomster met nummerplaat 1-APT-043, van aan de woning in de Annecylaan naar de Hippokrateslaan en vervolgens naar het kruispunt met het Woluwedal om daar linksaf naar het Woluwedal richting Woluwe Shopping Center te rijden. Ter hoogte van de Paul Hymanslaan sloeg de wagen naar rechts en reed voorbij metrostations Roodebeek, Tomberg en Gribaumont verder naar de De Broquevillelaan. Uiteindelijk reed de wagen de Tweelindenlaan in Sint-Lambrechts-Woluwe in en werd die omstreeks 05.20 uur achtergelaten op de busstrook aan de school Sacré-Coeur de Lindthout.

Er zijn geen beelden van de persoon die uit de wagen stapt. Wel was er in de Tweelindenlaan rond het tijdstip dat de auto werd achtergelaten een persoon aanwezig die een belangrijke getuige kan zijn.

Hij is normaal gebouwd en heeft donker haar. Hij was sportief gekleed en had een feloranje draagtas bij zich. Op de beelden is niet duidelijk te zien of hij een donkere baard heeft of een mondmasker ter hoogte van de kin draagt.

Als iemand deze persoon herkent, of als deze persoon zichzelf herkent, neem dan contact op met de speurders. Als iemand de wagen met kentekenplaat 1-APT-043 na de feiten heeft zien rijden en meer kan vertellen over wie in de wagen zat of indien u meer informatie heeft over deze feiten, neem dan contact op met de speurders.