Dodelijk ongeval met vluchtmisdrijf op de autosnelweg A3/E40

Verspreid op vraag van het parket van Luik
Plaats
Blégny
Datum

Op zaterdag 12 juni 2021, om 00.13 uur, gebeurden verschillende verkeersongevallen met vluchtmisdrijf op de autosnelweg A3/E40 in de richting van Aken, ter hoogte van de afslag Blégny (nr. 36).

De bestuurster van een SEAT nam de afrit van de snelweg en verloor vervolgens de controle over haar voertuig. Haar voertuig botste tegen de rechter betonnen muur die de scheiding vormt tussen de snelweg en de afrit. De bestuurster werd uit het voertuig geslingerd in de richting van het verkeer en kwam op de tweede rijstrook van de autosnelweg terecht.

Verschillende voertuigen hebben vervolgens het lichaam van de vrouw aangereden. Verscheidene van deze voertuigen zijn niet geïdentificeerd en zijn gevlucht zonder te stoppen en zonder zich bij de politie te melden.

Bent u een van deze bestuurders en hebt u zich nog niet bij de politie gemeld, bent u getuige geweest van deze vluchtmisdrijven, kent u de eigenaar(s) van deze voertuigen of hebt u informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders.